Trend Winkelen
Image default
Huis en tuin

De complete wafeltang krultang kopen? Bekijk deze eens

Wil jij krullen of wil je je krullen behouden op een fijne en comfortabele manier? Denk dan eens aan een krul- of wafeltang. Bij Dennepark verkopen ze er een met alle mogelijke accessoires voor elk haartype. Het is het perfecte cadeau, maar je zelf ermee verwennen is natuurlijk de meest voorkomende oplossing voor het voorzien van jezelf met de meest prachtige krullen. Of het een cadeau is voor jezelf, je dochter, je zus, je moeder, vriendin of iemand anders… De 5-in1 krultang van Dennepark is altijd een prachtig cadeau die niemand meer zal vergeten.

De wafeltang is voorzien van vele functies en mogelijkheden. Zo is de krultang voorzien van maar liefst vijf verschillende opzetstukken en kan de wafeltang in 2 temperatuurstanden worden gebruikt. En doordat de temperatuur verdeling optimaal is, hoef je je geen zorgen te maken om een gelijkmatige warmteverdeling. Daarbij wordt vermeld dat de wafeltang voorzien is van een hittebestendige handvat, wel zo fijn! Er zit zelfs een warmtebestendige handschoen bij.

De krul- en wafeltang is voorzien van tweehonderd centimeter aan kabel. Dus je kan lekker op jouw favoriete plek bezig zijn met de krullen van je prachtige haren. De krul- en wafeltang werkt op basis van een keramische en ionische technologie. De keramische coating zorgt ervoor dat je haren goed blijven en er bijvoorbeeld geen beschadigingen in komen. De natuurlijke glans blijf zo behouden.

Je kunt de temperatuur eenvoudig instellen en hij is geschikt voor ieder haar type. Hij kan op 180 of 210 graden worden ingesteld. De honderdtachtig graden functie is meer geschikt voor lichter haar en de hogere stand van tweehonderdtien graden is meer geschikt voor wat stevigere haren.

https://dennepark.nl/product/5-in1-krul-en-wafeltang/