Trend Winkelen
Image default
Algemene koopwaar

Plankdragers

Het idee van een mobiele keuken voor een beurs heeft inmiddels geresulteerd in een groot aantal productvarianten die voldoen aan alle eisen aan keukengerei op kantoor of in de winkel. Een koelkast en koffiezetapparaat zijn bijna een must; Je kunt het compleet maken met een fornuis, bestek, een waterkoker en zelfs een vaatwasser en oven – om maar een paar van de vele opties te noemen. Combineer volgens uw behoeften en wensen! Het bijzondere is dat deze kantoorkeukens zelfstandig werken (mits de aansluitingen aanwezig zijn), je kunt ze overal neerzetten en eenvoudig sluiten als ze niet in gebruik zijn. Ook kunt u kiezen uit verschillende dessins en decoraties. Met deze kantoorkeuken zorgt u niet alleen voor uw medewerkers, maar bevordert u ook de klantenbinding. Want een kopje koffie of een koel drankje tijdens het winkelen of in de winkel blijven verhoogt het welzijn van uw klanten.

Met ons assortiment van bijna 400 koelkasten kunnen we met recht zeggen dat er voor elk doel wat wils is: van het volumineuze vriesvak tot de minibar. Een vriezer is praktisch als koelkast voor de horeca, maar ook voor bakkerij-, slager- of bloemistenapparatuur. Zelfs een groot privéhuis zou het kunnen vullen, omdat we ook cellen in kleinere formaten hebben. Gekoelde toonbanken zijn wijdverbreid in de levensmiddelenhandel: voor gebak, kaas, worst, vlees, groenten of delicatessen, enz. Heeft u een openluchtrestaurant of plant u een snackbar? Een gekoelde toonbank kan een goede aankoop zijn voor het bereiden van bijvoorbeeld pizza’s, salades of sandwiches. Voor foodretail hebben wij verschillende vriezers: vrieskasten, vrieseilanden, ijsbalies en nog veel meer. Naast de reeds genoemde minibar vindt u onder “Koelkast” wandkoelkasten, wijnkoelkasten, koelvitrines, backbar-koelers en een tapbierkoeler. Of het nu voor persoonlijk gebruik in de winkel is, als extra aanbod in de winkel, als service voor hotelgasten, bij tankstations, in de bloemenwinkel, in de kiosk of in de supermarkt – hier vindt u koelkasten in de juiste maten, reclame maken voor de gewenste uitrusting en het ontwerp. Sterker nog, een filter voor afmetingen helpt bij het zoeken naar een product.

Stellingdiscounter weet dat elk bedrijf een studeerkamer heeft of op zijn minst een klein kantoorhoekje nodig. Aangezien u urenlang kantoorwerk doet voor uw management, moet u uw kantoor zo comfortabel en professioneel mogelijk maken. Wij voeren kantoormeubelen van hoge kwaliteit die niet alleen functioneel, maar ook elegant zijn. Een ergonomische, goed passende bureaustoel is het allerbelangrijkste voor uw gezondheid. Een tafel van voldoende formaat en een tafellamp voor een optimale verlichting zijn essentieel. Of je nu bureaumappen, hangmappen of kasten nodig hebt, het is vaak een kwestie van ruimte. In onze rubriek “Kantoorbenodigdheden” vind je allerlei kantooraccessoires zoals voetsteunen of kabeluitgangen.