Trend Winkelen
Image default
Gezondheid

De populairste whitening strips getest! Witter Gebit VS. Holysmile

Welkom bij weer een nieuwe review van het Daily Lifestyle review panel! Mijn naam is Estelle, en ik ben verheugd deze twee populaire whitening strips onder de loep te nemen: Witter Gebit en Holysmile. Als onderdeel van ons lifestylekanaal testen en beoordelen we verschillende beauty- en alledaagse producten om onze lezers te helpen de beste keuzes te maken. Vandaag wil ik je alles vertellen over mijn ervaring met deze twee whitening strips, hoe ze eruitzien, hoe effectief ze zijn, en wat mijn uiteindelijke conclusie is.

Mijn eerste indruk

Toen ik de verpakkingen van de Witter Gebit en Holysmile whitening strips opende, viel me meteen een duidelijk verschil op. De Witter Gebit strips bevatten namelijk een doorzichtig laagje bleekgel, terwijl de Holysmile strips volledig zwart zijn. Dit contrast wekte nog meer mijn nieuwsgierigheid op, en ik was benieuwd hoe deze verschillende strips zouden zijn en of er verschil is in resultaat.

De effectiviteit van de whitening strips

Ik heb beide whitening strips consequent twee weken achtereen gebruikt, zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Beide producten beloven een stralende glimlach op een veilig manier. Na de eerste paar dagen van gebruik merkte ik al resultaten bij beide producten. Mijn tanden waren merkbaar een aantal tinten witter.

Witter Gebit whitening strips VS. Holysmile whitening strips

Hoewel beide whitening strips hun werk deden en mijn tanden witter maakten, merkte ik dat de Witter Gebit whitening strips ietsjes meer beter werkten dan de Holysmile strips. Het doorzichtige laagje bleekgel op de Witter Gebit strips ziet er niet alleen heel anders uit dan de zwarte whitening strips van Holysmile, maar ik heb het idee dat het ook anders is qua werking. Beide strips bleven goed op z’n plaats zitten en hechtten goed aan mijn tanden. Na het gebruik van de Holysmile whitening strips had ik lichte gevoeligheid van mijn tanden. Hoewel het na een tijdje verdwenen was, vond ik het toch belangrijk om te vermelden. Aan de andere kant heb ik bij het gebruik van de Witter Gebit whitening strips geen last gehad van gevoelige tanden, wat een groot pluspunt is voor mensen met gevoelige tanden. Een ander nadeel dat ik had bij de Holysmile strips is dat ze zwarte restjes achterlaten tussen je tanden. Naderhand vond ik het vervelend om de zwarte deeltjes tussen mijn tanden te zien en deze waren ook niet echt makkelijk om weg te spoelen

Het effect op je zelfvertrouwen

Een leueke effect dat ik heb ervaren na het gebruik van beide whitening strips is dat ik automatisch wat meer ging lachen. Het hebben van wittere tanden geeft een goed gevoel en je voelt meer de neiging om eens vaker te glimlachen. Ik kan me goed voorstellen dat dit voor veel mensen een positieve impact kan hebben op hun zelfvertrouwen.

Welke whitening strips zijn nou het beste?

Na uitgebreid testen van de Witter Gebit whitening strips en de Holysmile whitening strips, kan ik met vertrouwen zeggen dat beide producten doen wat ze beloven: het witter maken van je tanden. Beide merken hebben zo hun eigen kenmerken, de doorzichtige whitening strips van Witter Gebit en het zwarte houtskool whitening strips van Holysmile. Dee Witter Gebit whitening strips leverden net iets betere resultaten zonder gevoeligheid of zwarte restjes tussen de tanden.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn review hebben en aarzel niet om het zelf eens te proberen! Beide merken zijn in principe veilig voor je tanden. Tot de volgende!